Locaties waar de afleveringen van wie is de mol zich afspelen

Geplaatst op zondag 19 januari 2020 @ 08:08 , 326 keer bekeken

Aflevering 1 Henan

Location of province of Henan on a map

Aflevering 2 de Dam van Sanmexia.

Sanmenxia is een stadsprefectuur in het westen van de Chinese provincie Henan, Volksrepubliek China. Sanmenxia ligt aan de Huanghe. Sanmenxia grenst in het oosten aan Luoyang, in het zuidoosten aan Nanyang, in het westen aan de provincie Shaanxien in het noorden aan de provincie Shanxi

Afflering 3 Zhengzhou

Afbeeldingsresultaat voor The Yellow River Scenic Area

Zhengzhou, vroeger Zhengxian en Chengchow, is de provinciehoofdstad van de provincie Henan van de Volksrepubliek China. De stadsprefectuur had in 2010 8.626.505 inwoners, waarvan 3.132.000 in de eigenlijke stad. 

Aflevering 5 Luoyang,

Luoyang is een stadsprefectuur in het westen van de Chinese provincie Henan. De stad ligt op de Noord-Chinese Vlakte, een van de ontstaansplaatsen van de Chinese beschaving, en was een van de historische hoofdsteden van China (bijvoorbeeld van de Oostelijke Han-dynastie en het Koninkrijk Wei). In de stad woonden in 2004 ongeveer 6.383.900 mensen.

De stad grenst in het oosten aan de provinciehoofdstad Zhengzhou, in het zuidoosten aan Pingdingshan, in het zuiden aan Nanyang, in het westen aan Sanmenxia, in het noorden aan Jiyuan en in het noordoosten aan Jiaozuo.

De Manshui Bridge over de Yi River

Aflevering 8 

Suspension bridge

In de trailer voor dit seizoen zagen we een hangende brug. China heeft ongeveer 40 van dit soort bruggen en dat zijn dan alleen nog maar bruggen voor autoverkeer. Het land telt ook een aantal spannende glazen bruggen voor voetgangers, zoals die hierboven in Zhangjiajie National park. Zouden de kandidaten een zenuwslopende opdracht moeten doen op een brug zoals deze?


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Susan- starstarstarstarstar

Dit is een geweldige club voor China lief hebbers.